Το Κορίτσι που Έπαιζε με τη Φωτιά by Stieg Larsson

Το Κορίτσι που Έπαιζε με τη Φωτιά

By Stieg Larsson

 • Release Date: 2010-12-16
 • Genre: Crime & Thrillers
Score: 4.5
4.5
From 40 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

H Λίσμπετ Σαλάντερ, ιδιοφυΐα στους υπολογιστές, δε διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να πετύχει το στόχο της. Δεν ξεχνά και δε συγχωρεί, και όταν συναντά διαφθορά και κακοποίηση, ιδίως απέναντι σε γυναίκες, είναι ανελέητη.
Κηρύσσοντας πόλεμο σ’ αυτούς που κινούν τα νήματα της βιομηχανίας του εμπορίου σαρκός χρησιμοποιεί τις ικανότητές της ως χάκερ για να βοηθήσει στην έρευνα που έχει ξεκινήσει ο Μίκαελ Μπλούμκβιστ, εκδότης του περιοδικού Μιλένιουμ. Εμπλέκεται, όμως, άθελά της σε μια διπλή δολοφονία, ενώ η αστυνομία την κυνηγά και για έναν τρίτο φόνο. Όλα τα στοιχεία την ενοχοποιούν και τα δακτυλικά της αποτυπώματα έχουν βρεθεί στο όπλο του εγκλήματος. Καθώς όλες οι δυνάμεις στη Σουηδία αλλά και αποφασισμένοι εγκληματίες είναι στα ίχνη της, η Λίσμπετ δεν έχει άλλη επιλογή: πρέπει να ανακαλύψει και να ξεσκεπάσει την αλήθεια προτού είναι αργά για την ίδια της τη ζωή.
Το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας Millennium που έχει σαρώσει τα βραβεία και έχει ενθουσιάσει κριτικούς και αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
Ένα μνημειώδες πολιτικοοικονομικό αλλά και ερωτικό θρίλερ που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη!

Reviews

 • Συγκλονιστικό!

  5
  By Βουδας
  Η συνέχεια του πρώτου βιβλίου είναι εντυπωσιακή με πολλές ανατροπές!
 • Breathtaking

  5
  By Charoula Syndikiotou
  Μοναδικοί χαρακτήρες, θα μπορούσαν ο καθένας ξεχωριστά να αποτελέσει πρωταγωνιστή βιβλίου. Ενδιαφέρουσα πλοκή, θα σε κρατήσει μέχρι την τελευταία στιγμή. Αποκλείεται να μην το διαβάσει μέσα σε 2-3 ημέρες!

keyboard_arrow_up