Επτά by Αλέξης Αργύρης

Επτά

By Αλέξης Αργύρης

  • Release Date: 2011-05-05
  • Genre: Contemporary
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Η Επτά είναι Τροφός. Τρεις φορές την ημέρα τρέφει με το αίμα της το καχεκτικό Αρχιμανδρίτη Γκρόμο για να το διατηρεί στη ζωή. Το Αρχιμανδρίτη είναι ανώτερο Κληρικό των Άνομο — μιας κοινωνίας συνθετικών πλασμάτων, που οι άνθρωποι σχεδίασαν με σκοπό να τους κάνουν υπηρέτες, τελικά όμως απέτυχαν και οι ρόλοι αντιστράφηκαν.
Τα Άνομο είναι αποφασισμένα να αποφύγουν τα λάθη των ανθρώπων. Διατηρούν τον κόσμο τους υπό απόλυτο έλεγχο χάρη στη θρησκεία, τα σπορ, τα παραισθησιογόνα και την τρομοκρατία. Οι άνθρωποι, που έχουν πια ξεπέσει ανεπανόρθωτα, ξεκινούν την ζωή τους στα Εργοστάσια και μεγαλώνουν, κλεισμένοι εκεί μέσα, χωρίς ποτέ να δουν τον έξω κόσμο. Μόλις φτάσουν στην εφηβεία, τους αφαιρούνται τα γεννητικά όργανα και στην συνέχεια τους πηγαίνουν στις Πόλεις για να εργαστούν στην Παραγωγή ή την Συντήρηση μέχρι να πεθάνουν.
Αυτός είναι ο κόσμος της Επτά. Θα προσπαθήσει να τον καταλάβει και να ενσωματωθεί. Όταν αποτύχει, θα αποτραβηχτεί. Ποτέ δεν θα της περάσει απ' το μυαλό πως θα μπορούσε να στραφεί εναντίον του.

keyboard_arrow_up