Ο κώδικας του αυτοκράτορα by Νίκος Κ. Κυριαζής

Ο κώδικας του αυτοκράτορα

By Νίκος Κ. Κυριαζής

 • Release Date: 2011-10-17
 • Genre: Action & Adventure
Score: 4
4
From 47 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Μια ανεκτίμητη βυζαντινή εικόνα που γίνεται αντικείμενο κλοπής, η υποψία για την ύπαρξη ενός αμύθητου θησαυρού, τα ιερότερα κειμήλια της χριστιανοσύνης που χάθηκαν πριν από επτακόσια χρόνια, κινητοποιούν ένα πλήθος ανθρώπων για την εύρεσή τους. Ανάμεσά τους ένας Αγιορείτης μοναχός με παράξενες δυνάμεις, μια δαιμόνια ντετέκτιβ, ένας μανιώδης Έλληνας συλλέκτης, ένας γοητευτικός Ιταλός τραπεζίτης της μαφίας, ένα σαγηνευτικό μοντέλο, ο ελληνοαλβανοσερβικός υπόκοσμος με τον αδίστακτο νονό της νύχτας αρχηγό του, ένας συντηρητής έργων τέχνης και ο καλύτερος αστυνόμος της ΕΛΑΣ θα αναμετρηθούν σε ευφυΐα και ταχύτητα ώστε να φτάσουν πρώτοι στην ανακάλυψη των κειμηλίων. Πρέπει όμως να πολεμήσουν όλοι εναντίον όλων, να λύσουν άλυτους γρίφους, να εισχωρήσουν στο μυαλό ενός μοναχού που πέθανε πριν από επτά αιώνες, να ερωτευτούν, να κυνηγήσουν αλλά και να κυνηγηθούν, να ταξιδέψουν στα άδυτα της βυζαντινής εποχής, τότε που η ιστορία γραφόταν από μοναχούς, Ισπανούς επιδρομείς, ληστές και Τούρκους πειρατές, Βενετούς και Φράγκους ιππότες.

 
«Ένα “αγγελικά” έξυπνο μυθιστόρημα, που συνδυάζει τη σύγχρονη περιπέτεια με τη βυζαντινή ιστορία και παρασύρει τον αναγνώστη».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ

Reviews

 • Πολύ ωραίο!

  5
  By iandriopoulos
  Πάρα πολυ ωραία περιπέτεια, που εξελίσσεται στην σημερινή Ελλάδα ψάχνωντας ενα μεγάλο θησαυρο του Βυζαντίου. Ωραία γραφή και εξέλιξη, αξίζει να το διαβάστε, να είστε σίγουροι ότι δεν θα το αποχωριστείτε μέχρι το τέλος!
 • Καταπληκτικό!

  5
  By Ulospa
  Καταπληκτικό! Αξίζει να το διαβάσετε
 • Πολύ ευχάριστο

  1
  By δημητρης π
  Διαβάζεται μονορούφι
 • Εξαιρετικό

  4
  By vrethan
  Πολύ καλό με εξαιρετική πλοκή. Το διάβασα "μονορούφι" μέσα σε δύο μέρες από τη μέρα της αγοράς του.

keyboard_arrow_up