Ο Λύκος της Μοναξιάς by Χρυσηίδα Δημουλίδου

Ο Λύκος της Μοναξιάς

By Χρυσηίδα Δημουλίδου

 • Release Date: 2011-10-01
 • Genre: Crime & Thrillers
Score: 4
4
From 49 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Ξημερώματα Χριστουγέννων του 1984, στο Σπαντάου, στο Βερολίνο, ένας άνδρας αυτοκτονεί πέφτοντας στα παγωμένα νερά του ποταμού Χάφελ. Ο θάνατός του θα γεννήσει το λύκο της μοναξιάς. Στις 23 Οκτωβρίου του 1994, η άγρια δολοφονία μιας γυναίκας στο Βερολίνο συγκλονίζει τη Γερμανία. Εκείνο το βράδυ ο λύκος θα ουρλιάξει για πρώτη φορά. Η υπόθεση θεωρείται ανεξιχνίαστη και μπαίνει στο αρχείο. Χρόνια αργότερα, η πανέμορφη νεαρή γυμνάστρια Σοφιάννα Δρανά επιθυμεί να ζήσει το όνειρο των πλουσίων με οποιοδήποτε τίμημα, γι’ αυτό και δε διστάζει να χρησιμοποιήσει την εμφάνισή της για να το πετύχει. Χωρίς να το γνωρίζει όμως βρίσκεται κι αυτή στο μάτι του κυκλώνα. Στις 16 Φεβρουαρίου του 2008 χιονίζει πολύ στην Αθήνα και ο λύκος ουρλιάζει ξανά. Η υπαστυνόμος Α΄ Ευρυδίκη Τζελή, που αναλαμβάνει την υπόθεση μιας πρωτοφανούς δολοφονίας η οποία συγκλονίζει την Ελλάδα, παρατηρεί κάτι που δεν έχει προσέξει κανείς. Από εκείνη τη στιγμή η ζωή της κινδυνεύει, δίχως όμως να το γνωρίζει. Σαν ουρλιάζει ο λύκος της μοναξιάς, καραδοκούν οι μνήμες και ξυπνάει ένας δολοφόνος…
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου επανέρχεται δυναμικά στο αστυνομικό μυθιστόρημα με μία ιστορία που εκτυλίσσεται μεταξύ Ελλάδας και Βερολίνου και θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα.

Reviews

 • Ο Λύκος της Μοναξιάς - Μέτριο - Προτείνεται με επιφύλαξη

  3
  By Νίκος Μ. Π.
  Είναι το πρώτο βιβλίο της Χ.Δημουλίδου που διαβάζω. Παρόλο που είναι σχετικά καλά γραμμένο, δεν κατάφερε να με κάνει να νιώσω αγωνία. Γενικά δηλαδή δεν μου μετέφερε συναισθήματα. Ίσως γιατί εντόπισα τον δολοφόνο απο τα πρώτα κεφάλαια και έχασα το ενδιαφέρον. Ήταν αρκετα προφανές εδώ που τα λέμε. Επίσης δεν μου άρεσε η ερωτική ιστορία της πρωταγωνίστριας. Ήταν χωρίς ουσία. Παρ’ όλα αυτά, μου άρεσε το παιχνίδι με τον χρόνο. Εν κατακλείδι, μου άρεσε ο γραπτός λόγος της Δημουλίδου, αλλά η ιστορία δεν με κάλυψε σε πολλά σημεία.
 • Φανταστικό

  5
  By Bebaki
  Σε ρουφαει...
 • Απίθανο!

  5
  By Spykou2605
  Σε κρατάει "τσιτωμένο" μέχρι να το τελειώσεις!

keyboard_arrow_up