Ονειρεύτηκα Το Δολοφόνο Σου by Αγγελική Νικολούλη

Ονειρεύτηκα Το Δολοφόνο Σου

By Αγγελική Νικολούλη

  • Release Date: 2012-07-02
  • Genre: Mysteries & Thrillers
Score: 5
5
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Μια νεαρή και όμορφη κοπέλα εξαφανίζεται μες στη νύχτα. Στη μικρή επαρχιακή πόλη, αστυνομία και ντόπιοι λένε ότι χάθηκε στο δρόμο του εύκολου χρήματος. Μια δημοσιογράφος-ερευνήτρια αναχωρεί αμέσως για το ταξίδι της αναζήτησης. Με οδηγό τη διαίσθηση, ξεκινά από ένα παράξενο όνειρο για να φτάσει αργότερα σε μιαν απίστευτη αποκάλυψη. Μπαίνει σ’ ένα παρασκήνιο με υπόπτους, όπου ο ένας οδηγεί στον άλλο και όλοι μαζί συμμετέχουν σε μια τρελή ιστορία με γρίφους και αινίγματα. Αναζητά τον ένοχο απ’ τα σημάδια του. Παίζει μαζί του «τη γάτα με το ποντίκι». Μια αλλόκοτη σχέση την δένει με το δράστη. Η παράσταση δείχνει να μην έχει τέλος.

Μια πόλη-μυστήριο, με ανθρώπους που λένε λίγα αλλά ξέρουν πολλά. Ένα κρυμμένο ημερολόγιο, με αμαρτίες από το παρελθόν και προφητείες για το μέλλον. Ίντριγκες, έρωτες και πάθη, σε έντονους, κινηματογραφικούς ρυθμούς, με την αγωνία να μην εγκαταλείπει ποτέ τον αναγνώστη. Μια συναρπαστική περιπέτεια, ένα σενάριο από εκείνα που μόνο η ζωή ξέρει να γράφει.

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Reviews

  • Ονειρεύετηκα το δολοφόνο σου

    5
    By Tsaxpina 82
    Είναι το πιο τέλειο βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Μπράβο στην Νικολούλη για μια ακόμη φορά. Με αυτό το βιβλίο ένιωσα κάθε μου αίσθηση να ζωντανεύει σε καθέ φράση που διάβαζα, και η αδρεναλίνη να είναι στα ύψη. Ειλικρινά με έκανε να κλάψω, να πονέσω, να θυμώσω, και να χαρώ συγχρόνως. Το τελείωσα όλο μέσα σε μερικές ώρες. Διαβάστε το όπως κι δήποτε, δεν ξέρετε τι χάνετε.

keyboard_arrow_up