Helsinki Finland by Johanna Nordblad

Helsinki Finland

By Johanna Nordblad

  • Release Date: 2014-11-26
  • Genre: Health, Mind & Body
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Tämän kirja on tarkoitettu kaikille, jotka Helsingin kaduilla ja kujilla liikkuvat. Me päätimme kiertää kävellen reitin, jonka varrella olisi paljon mielenkiintoisia paikkoja ja liikkeitä. Mihin veisimme ystävän joka ei koskaan ole ollut Helsingissä? Valitsimme reitin, joka kulkee Punavuoresta Esplanadin puistoon. Sieltä jatkoimme matkaa Senaatintorin kautta Aleksanterinkadun liepeille. Päivästä tuli ikimuistoinen.

_____________________________________

ELINA MANNINEN
Elina Manninen on helsinkiläinen valokuvaaja. Hän on erikoistunut kuvaamaan lapsia ja perheitä sekä lifesyle kuvauksia että lasten muotia. Hänen kuviaan on ollut mainoskampanjoissa, kirjoissa ja lehdissä kuvituskuvina ja hänen kuviaan ostetaan ympäri maailmaa kansainvälisten kuvapankkien kautta.

JOHANNA NORDBLAD
Helsinkiläinen Johanna Nordblad on ammatiltaan Art Director. Hänellä on 15-vuoden kokemus digitaalisesta mediasta ja lapsiperheille suunnatun markkinointiviestinnän suunnittelusta ja tuotannosta. Hän on ollut mukana luomassa ja suunnitellut Suomen tunnetuimpia hahmokonsepteja ja suunnitellut hahmot mm. S-ryhmän Onni Oravan, Suomen Hiihtokeskus- yhdistyksen Werneri-jäniksen, Helsingin kaupungin matkailutoimiston Helppi-hahmon.

keyboard_arrow_up