Δεμένη Μαζί Σου by Sylvia Day

Δεμένη Μαζί Σου

By Sylvia Day

 • Release Date: 2013-06-13
 • Genre: Romance
Score: 4
4
From 20 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Το παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο συνεχίζεται καθώς η Εύα και ο Γκίντεον έρχονται αντιμέτωποι με τους δαίμονες του παρελθόντος τους και τις συνέπειες κάθε έμμονης επιθυμίας τους…
Μια ματιά ήταν αρκετή για να συνειδητοποιήσω ότι υπήρχε κάτι ξεχωριστό στον Γκίντεον Κρος, κάτι που είχα ανάγκη. Κάτι στο οποίο ήταν αδύνατο να αντισταθώ. Ταυτόχρονα, διέκρινα κάτι επικίνδυνο, κάτι τραυματισμένο βαθιά στην ψυχή του – κάτι που έμοιαζε με τις δικές μου πληγές. Αυτό με μαγνήτισε, με αιχμαλώτισε. Τον χρειαζόμουν, τον είχα ανάγκη όπως την ανάσα, όπως τον χτύπο της καρδιάς μου.
Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι ρίσκο έπαιρνε ο Γκίντεον για χάρη μου. Ούτε πόσο θα κινδύνευα εγώ εξαιτίας του δεσμού μας, εξαιτίας της σκοτεινής σκιάς που το παρελθόν θα έριχνε στην κοινή μας ζωή.
Δεμένοι, φυλακισμένοι στα μυστικά μας, προσπαθήσαμε να αψηφήσουμε όλες τις πιθανότητες – που ήταν όλες εναντίον μας. Φτιάξαμε δικούς μας κανόνες και παραδοθήκαμε ολοκληρωτικά στη λεπτή, ντελικάτη δύναμη του πάθους μας…

Reviews

 • Φανταστικό

  5
  By ___olia___
  Αρχισα να διαβάζω την τριλογία τυχαία..κολλησα με την ικανότητα της Sylvia να γράφει τόσο όμορφα χωρίς να κουράζει κ να σε κρατα πάντα σε αγωνία! Το τελος δεν μου άρεσε περίμενα περισσότερα βεβαια καθησυχαστηκα οταν είδα την σημείωση οτι μας ετοιμάζει κάτι καινούργιο! Περιμένω με ανυπομονησία !!!
 • Nice

  4
  By AChatziap
  Well, I am very happy, that in this book the author doesn't repeat parts from the first 2 books, just to feel pages. It's really the next part of the story and I am hopping, to have the next sooner. Well done.

keyboard_arrow_up