Παιχνίδι για Δύο by Christine Bell

Παιχνίδι για Δύο

By Christine Bell

  • Release Date: 2013-06-04
  • Genre: Romance
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Ο Όουεν Φίλιπς θέλει όσο τίποτε στον κόσμο να εκδικηθεί τον άντρα που έκλεψε τα χρήματα της αδελφής του και έκανε την καρδιά της να ραγίσει. Προκειμένου όμως να θέσει σε εφαρμογή το παράτολμο σχέδιό του χρειάζεται μία σύζυγο κατά παραγγελία, μια συνεργό που θα τον βοηθήσει να αποδώσει δικαιοσύνη.
Η Λίντυ Κόβινγκτον είναι μια παρορμητική ηθοποιός που πάντοτε δρα με βάση το συναίσθημα, αψηφώντας τη λογική. Όταν ο Όουεν της προσφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να υποδυθεί τη σύζυγό του, η Λίντυ δεν μπορεί να πιστέψει στην καλή της τύχη – πόσο μάλλον όταν η πρόταση συνοδεύεται από τρεις εβδομάδες σε ένα υπέροχο θέρετρο.
Αρχικά όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, όμως αυτό που η Λίντυ και ο Όουεν δεν είχαν υπολογίσει ήταν η ακατανίκητη έλξη που θα ένιωθαν ο ένας για τον άλλο, γεγονός που δημιουργεί απίστευτες εντάσεις μεταξύ τους. Σύντομα οι δυο τους θα βρεθούν μπλεγμένοι σε ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι με έπαθλο όχι μόνο την επιτυχία του εγχειρήματος του Όουεν αλλά και την προσωπική τους ευτυχία...

keyboard_arrow_up