Μαγειρέματα by Maria Georgousopoulou, Nikos Georgousopoulos & Christos Georgousopoulos

Μαγειρέματα

By Maria Georgousopoulou, Nikos Georgousopoulos & Christos Georgousopoulos

  • Release Date: 2015-01-10
  • Genre: Cookbooks, Food & Wine
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Βιβλίο συνταγών μαγειρικής.

Το παρόν βιβλίο περιλαμβάνει συνταγές προσπάθειας 43 ετών, μια προσπάθεια για ένα οικογενειακό τραπέζι. Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας μου πριν πολλά χρόνια θέλησε να καθαρογράψει χειρόγραφα τις συνταγές της μητέρας μου. Το τετράδιο εκείνο με την πάροδο των ετών συμπληρώθηκε και με νέες συνταγές και με βελτιώσεις. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα το τετράδιο να γεμίσει σημειώσεις, παραπομπές, περιεχόμενα και να καταστεί ογκώδες και δύσχρηστο.

Το τετράδιο και η μητέρα μου ήταν οι καθοδηγητές μου στην κουζίνα. Μια καθοδήγηση που με την πάροδο των ετών έγινε αρέσκεια, η αρέσκεια έγινε χόμπι και το χόμπι μεράκι. Άρχισα να συμπληρώνω τις συνταγές. Το 1993 ο σύζυγός μου είπε "θα το γράψω στον υπολογιστή να καθαρογραφεί, να έχει περιεχόμενα και να το τυπώσουμε".

Καλό έγινε, αλλά εγώ όλο και νέες συνταγές συμπλήρωνα, κάποιες συνταγές τις επέκτεινα, άλλες τις βελτίωνα, έκανα και δικές μου. Έτσι το μεράκι άρχισε να γεμίζει το νέο τετράδιο με συνέπεια μια νέα έκδοση και σιγά, σιγά και με την ευγενή ζήτηση από γνωστούς και φίλους φθάσαμε στην 8η.

Τότε επενέβηκαν οι μεγάλες δυνάμεις τις νέας γενιάς, βλέπε υιός. Μια μέρα που κοίταζε την 6η έκδοση, λέει "Αυτό πρέπει να γίνει για το iPad!".  Στην αρχή δεν κατάλαβα και καλά,  τέλος πάντων, ανέλαβε το νέο αίμα και ιδού το αποτέλεσμα, ηλεκτρονική έκδοση.

Reviews

  • It's perfect

    5
    By SakAt
    It's perfect !!! Πολύ καλή δουλειά και μπράβο σας, είναι πολύ χρήσιμο για όλους μας. Σας ευχαριστώ !!

keyboard_arrow_up