Στην Αγκαλιά του Χάιλαντερ by Maya Banks

Στην Αγκαλιά του Χάιλαντερ

By Maya Banks

  • Release Date: 2013-07-31
  • Genre: Romance
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Ο Γιούαν Μακ Κέιμπ, άρχοντας μιας φατρίας στα Χάιλαντς της Σκοτίας, αψηφά κάθε κίνδυνο στην προσπάθειά του να προστατέψει τους ανθρώπους του από τη μοχθηρία των εχθρών του. Όταν μια μυστηριώδης κοπέλα φτάνει κυνηγημένη στο κάστρο του, ο Γιούαν συνειδητοποιεί ότι η πανέμορφη ξένη ίσως κρατά στα χέρια της το κλειδί για την ευημερία της φατρίας του.
Η Μορίν Στιούαρτ είναι η κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας, την οποία επιβουλεύονται πολλοί ευγενείς της Σκοτίας. Βρίσκοντας καταφύγιο στη γη των Μακ Κέιμπ, η κοπέλα ξέρει πως η μόνη διέξοδος για να απαλλαγεί από τους εχθρούς της είναι να δεχτεί την πρόταση γάμου του άρχοντα του κάστρου. Η Μορίν και ο Γιούαν προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους, όμως η ακατανίκητη έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι αδιαμφισβήτητη. Μέχρι την ημέρα που τα σκοτεινά προμηνύματα του πολέμου απειλούν να γκρεμίσουν τα πάντα...

Η κορυφαία συγγραφέας Maya Banks υπογράφει ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που κατέκτησε τις καρδιές του αναγνωστικού κοινού διεθνώς. Μια πρωτότυπη και υποβλητική ιστορία έρωτα και προδοσίας, πάθους και δόλου, που ζωντανεύει με μοναδικό τρόπο μια ολόκληρη εποχή. 

keyboard_arrow_up