Ο φαντομάς by Jo Nesbø

Ο φαντομάς

By Jo Nesbø

 • Release Date: 2013-10-09
 • Genre: Crime & Thrillers
Score: 4.5
4.5
From 17 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Καλοκαίρι. Ένα αγόρι, ο Γκούστο, κείτεται στο πάτωμα του διαμερίσματός του στο Όσλο. Αιμορραγεί και σύντομα θα πεθάνει. Καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι του συνέβη και να τοποθετήσει τη ζωή και τον επικείμενο θάνατό του αρχίζει να αφηγείται την ιστορία του.
Φθινόπωρο. Ο πρώην επιθεωρητής Χάρι Χόλε επιστρέφει στο Όσλο ύστερα από τρία χρόνια διαμονής στο εξωτερικό. Αναζητά τον πρώην προϊστάμενό του στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για να του δώσει την άδεια να ερευνήσει μια δολοφονία. Η υπόθεση όμως έχει ήδη κλείσει. Ο Γκούστο ο πρεζάκιας σκοτώθηκε στη διάρκεια κάποιου καβγά μ’ έναν φίλο του για τα ναρκωτικά. Ο Χάρι παίρνει την άδεια να επισκεφθεί τον κατηγορούμενο στη φυλακή. Εκεί ο Χάρι έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του και την προσωπική του διαδρομή – το αγόρι είναι ο γιος του. Έτσι ξεκινά την πιο μοναχική και την πιο απίθανη έρευνά του. 
Παράλληλα η ιστορία του Γκούστο συνεχίζεται.
Ένας άντρας περπατά στους νυχτερινούς δρόμους του Όσλο. Οι δρόμοι του ανήκουν. Είναι ο Φαντομάς.

Reviews

 • Αξίζει

  4
  By TeodYuras
  Ενδιαφέρουσα σειρά.
 • Καλό

  4
  By Jua Skg
  Το πρώτο που διάβασα από Nesbø. Απλό και καλογραμμένο. Ο Χάρι Χόλε εθιστικός ήρωας και με ηθική και αίσθημα δικαιοσύνης συμβατά με τα δικά μου.
 • Μέτριο

  3
  By Chrisbyron
  Ήταν το 1ο αστυνομικό βιβλίο που έχω διαβάσει αλλά δεν με εντυπωσίασε τόσο. Μπορεί τα προηγούμενα βιβλία του να είναι καλύτερα, δεν ξέρω. Θεωρώ ότι η πλοκή θα μπορούσε να αρχίσει πολύ νωρίτερα και όχι στη μέση του βιβλίου.

keyboard_arrow_up