Το Χαμένο Σύμβολο by Dan Brown

Το Χαμένο Σύμβολο

By Dan Brown

 • Release Date: 2014-07-14
 • Genre: Action & Adventure
Score: 4
4
From 16 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Μόλις φτάνει στο Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να δώσει μια διάλεξη, ο Ρόμπερτ Λάνγκτον έρχεται αντιμέτωπος με ένα παράξενο αντικείμενο στο οποίο βρίσκονται χαραγμένα πέντε σύμβολα. Πρόκειται για ένα είδος πρόσκλησης από αρχαίους καιρούς και ο παραλήπτης είναι αναπόφευκτο να οδηγηθεί σε έναν κόσμο απόκρυφης και εσωτερικής σοφίας χαμένο προ πολλού. 
Όταν ο Πίτερ Σόλομον πέφτει θύμα απαγωγής, ο Λάνγκτον καταλαβαίνεις ότι ο μόνος τρόπος να σώσει τον φίλο και μέντορά του είναι να δεχτεί την πρόσκληση-πρόκληση του αντικειμένου, να σπάσει τον κώδικα και να ακολουθήσει τα ίχνη ως το τέλος. Έτσι, δεν αργεί να βρεθεί στο λαβύρινθο από στοές, κρυμμένους ναούς και αθέατες κρύπτες που βρίσκονται κάτω από την Ουάσινγκτον. Σε αυτό το σκοτεινό και επικίνδυνο σύμπαν κυριαρχούν τα ανεξιχνίαστα μυστικά των Μασόνων και οι αποκαλύψεις του Λάνγκτον οδηγούν σε μια ασύλληπτη, και αμείλικτη αλήθεια. 
Μυστηριώδεις θρύλοι, αινιγματικοί κώδικες, σύμβολα αποκρυφισμού και μια ιστορία που κόβει την ανάσα, αυτό είναι το εκρηκτικό κοκτέιλ που αποτελεί ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, η νέα, μετά τον ΚΩΔΙΚΑ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ, περιπέτεια του Ρόμπερτ Λάνγκτον που μας μαθαίνει ξανά ότι τα πιο εκπληκτικά μυστικά είναι όσα βρίσκονται κάτω απ’ τη μύτη μας.

Reviews

 • ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

  3
  By ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ξ.
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΟΚΗ..... ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑΨΙΔΕΥΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ........ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ......ΤΑΨΙΔΕΨΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ
 • Απάλευτο

  1
  By Jua Skg
  Από τα χειρότερά του. Διαβάστε κάτι άλλο καλύτερα

keyboard_arrow_up