Κοιμήσου, παιδί μου by Εδουάρδ Εστιβίλ

Κοιμήσου, παιδί μου

By Εδουάρδ Εστιβίλ

  • Release Date: 2014-08-06
  • Genre: Psychology
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Μήπως δίνετε μάχη κάθε βράδυ για να κοιμίσετε το παιδί σας;
Μήπως το μωρό σας ξυπνά πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας;
Ακολουθώντας τη μέθοδο που προτείνεται σε αυτό το βιβλίο, μέσα σε λιγότερο από μία εδβομάδα θα έχετε καταφέρει να βάζετε τα παιδιά σας να κοιμούνται σωστά.
Το ένα τρίτο των παιδιών παρουσιάζουν προβλήµατα ύπνου. Οι συνέπειες είναι εµφανείς τόσο στα παιδιά -γίνονται ευερέθιστα, ανασφαλή και, ως εκ τούτου, καταλήγουν να έχουν προβλήµατα στο σχολείο και στη δηµιουργία σχέσεων µε τους άλλους-, όσο και στους γονείς, οι οποίοι βλέπουν πως η εξάντληση και τα νεύρα βλάπτουν τη συζυγική τους ζωή.
Ο δρ Εδουάρδ Εστιβίλ ερευνά όλες τις ιδιαιτερότητες του ύπνου για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Το ερευνητικό έργο και η κλινική πείρα του τον έχουν αναδείξει παγκοσµίως σε σηµείο αναφοράς στο πεδίο των διαταραχών του ύπνου. Εφαρµόζοντας τις γνώσεις του ως νευροφυσιολόγου και παιδιάτρου έχει δηµιουργήσει τη Μέθοδο Εστιβίλ, η οποία αποσκοπεί στην αντιµετώπιση της παιδικής αϋπνίας και έχει αποδειχτεί αποτελεσµατική στο ενενήντα έξι τοις εκατό των περιπτώσεων όπου εφαρµόστηκε.
Στη νέα, εµπλουτισµένη έκδοση του «Κοιµήσου, παιδί µου», ο Εστιβίλ λαµβάνει υπόψη του όλες τις επιστηµονικές γνώσεις που αποκτήθηκαν τα τελευταία χρόνια και παρουσιάζει την πιο έγκυρη και πιο αποτελεσµατική εκδοχή της µεθόδου του.

keyboard_arrow_up